Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Ajankohtaista Someron koronavirustilanteesta

Muutokset Someron kaupungin palveluissa


Kaupungintalo, maaseututoimisto, Ecotekola ja kirjasto

Koronasuosituksista johtuen Someron kaupungintalo ja maaseututoimisto palvelevat asiakkaita ensisijaisesti puhelimitse tai sähköisesti. Välttämätöntä henkilökohtaista lähipalvelua on saatavissa ajanvarauksella. Suositusten mukaisesti kaupungin henkilöstö on mahdollisuuksien mukaan etätyössä.

Kirjastossa ja Ecotekolan myymälässä voi asioida normaalisti maskisuosituksia ja turvavälejä noudattaen.

Kasvomaskeja jaetaan vähävaraisille kuntalaisille työpaja Ecotekolan Jukolan myymälästä os. Jukolantie 3 aukioloaikoina, 4 kpl/ hlö.

KIRJASTO
Kirjasto on avoinna normaalein kesäaukioloajoin ma-pe klo 11-19.
Huolehdithan kirjastossa asioidessasi hyvästä käsihygieniasta (käsien pesu tai käsidesin käyttö ennen ja jälkeen käynnin) sekä turvaväleistä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan! Kirjaston tiloissa suositellaan edelleen kasvomaskin käyttöä.
Tarkistettu 9.7.2021

NUORISOTILAT
Nuoristotoimi lomalla heinäkuun.
Muokattu 9.7.2021

SOMERO-OPISTO

Lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen kurssit käynnistyvät viikosta 35 alkaen ja muut kurssit viikosta 37 alkaen. Kursseilla noudatetaan Tartuntatautilain 58c pykälän määräyksiä ja viranomaisten suosituksia.

Lisätietoja:

Somero-opisto

Muokattu 30.8.2021

AVOIN PÄIVÄKOTI
Avoin päiväkoti kesätauolla ja toiminta jatkuu 4.8.2021 alkaen maanantaisin ja torstaisin klo: 9-13 sekä keskiviikkoisin klo: 12-15

Toimintaan osallistuminen edellyttää ilmoittautumista päiväkotiin, p. 040 126 8731. Ilmoittautumisten perusteella osallistujat jaetaan eri päiviin.
Muokattu 9.7.2021

LIIKUNTAPAIKAT
Sisäliikunnassa tulee huolehtia turvaväleistä sekä käsihygieniasta. Pukuhuoneissa oleskelua suositellaan välttämään. Yleisissä tiloissa suositellaan käyttämään maskia.

Aikuisten harrastustoiminnassa sisätiloissa tulee välttää lähikontaktia.
Osallistujien on vältettävä lähikontakteja toisiinsa, kun sisätiloissa on yli 10 ja rajatuissa ulkotiloissa yli 50 henkilöä. (VSSHP:n koronakoordinaatioryhmän suositus 8.7.2021)

Kuntosali Kareliini
Tiloissa tulee noudattaa koronaohjeistuksia (käsien pesu tullessa ja lähtiessä, maskisuositus, käsidesin käyttö ja turvaetäisyydet).

Uimahalli Loiske
Suljettu kesähuollon ajaksi 05.07-08.08.

Lisätietoja:

LIIKUNTAPALVELUT: AJANKOHTAISTA

Muokattu 9.7.2021

Someron kaupungin toimipisteissä asioivia pyydetään käyttämään kasvomaskia.

Kaupungin verkkosivuilta www.somero.fi löytyvät yhteystiedot palvelualueittain.

Kaupungin keskus p. 02 779 11 tai info(at)somero.fi  ja kirjaamo(at)somero.fi