Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Bänditila

Tällä hetkellä bänditila on pois käytöstä. Kun uudet nuorisotilat on avattu käyttöön, palautuu myös bänditila. Pvm 17.8.2023

Someron nuorisotoiminta tarjoaa maksutonta bänditilaa ensisijaisesti alta 29-vuotiaiden somerolaisten nuorten bändeille niin uusille kuin jo tovin yhdessä soittaneille. Tila sijaitsee Someron Urheilukentän yhteydessä olevassa väistötila Solussa (Myllypellontie 10 E).

Tilalta löytyy tarpeet aloittaville bändeille eli omia vehkeitä alussa ei edes tarvitse olla. Omat soittimet voidaan myös säilyttää tilalla treenien välissä.

Tilan voi varata omalle kokoonpanolle olemalla yhteydessä erityisnuorisotyöntekijä Vesa Pohjolaan p. 044 7791 401 tai sähköpostitse
vesa.pohjola@somero.fi

Alla säännöt, jotka käydään vielä tilavarauksen yhteydessä varaajan kanssa lävitse

Jokainen bänditiloja käyttävä sitoutuu noudattamaan alla olevia käyttösääntöjä. Päihteiden käyttö bänditilassa johtaa pysyvään käyttökieltoon välittömästi. Muiden sääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus ja väliaikainen käyttökielto. Kahdesta varoituksesta seuraa pysyvä käyttökielto. Tilaan pääsee vain Solun aukioloina, ole yhteydessä henkilökuntaan. Säännöt käydään käyttäjien kanssa lävitse myös suullisesti. 

 1. Alkoholin tai muiden päihteiden käyttö ja tuonti tiloihin on ehdottomasti kielletty.
 2. Nuorisotilassa myös energiajuomat ja muut vastaavat piristeet on kielletty.
 3. Tupakkatuotteiden käyttö ja niiden esillä pitäminen tiloissa on kielletty. Mahdollisen tupakoinnin tulee tapahtua urheilukenttäalueen ulkopuolella (ei kuitenkaan autotiellä).
 4. Bänditilaan kuuluu Solun musiikkiluokka. Soittajat voivat lisäksi käyttää sovitusti Solun wc-, keittiö- ja aulatiloja. Välioven (metallinen palo-ovi) toiselle puolelle ei saa mennä kuin henkilökunnan niin ohjatessa tai hätätilanteessa.
 5. Tiloissa on yhteisiä soittovälineitä, jotka ovat kaikkien vapaassa käytössä. Yhteiset välineet on merkitty nuorisotoimen logolla. Kunnan vakuutus kattaa ainoastaan kiinteistön ja nuorisotoimen soittovälineet. Tilaan voi tuoda myös omia välineitää, omalla vastuullaan.
 6. Vahingon aiheuttaja on korvausvelvollinen tiloille aiheuttamissaan vahingoissa. Toisten tavaroita ei saa lainata eikä käyttää ilman lupaa. Soittimia ei viedä pois bänditilasta ilman ohjausta.
 7. Muita välineitä voi lainata henkilökunnan harkinnanvaraisesti kuittaamalla lainattavat tavarat lainausvihkoon
 8. Turvallisen tilan periaate ja Suomen laki ovat voimassa bänditilassa.
 9. Tilojen käyttäjät huolehtivat tilan siisteydestä itse niin, että luovuttaessaan tilan seuraavalle se jää siistiin kuntoon. Kerran vuodessa pidetään yhteiset, jokaista bändiä koskevat siivoustalkoot.
 10. Ylimääräisten tavaroiden säilytys tilalla on kielletty.
 11. Tilan käyttäjistä ja harjoitusvuoroista pidetään rekisteriä, jota päivitetään nuoriso-ohjaajien toimistoon. Mikäli bändin nimi muuttuu tai bändin jäsenet vaihtuvat, on bändin yhteyshenkilö velvollinen päivittämään tiedot nuoriso-ohjaajalle.
 12. Bänditilan vakituisia käyttäjiä ovat vain bändirekisteriin merkityt henkilöt. Bänditila on tarkoitettu vain soittamista, harjoituksia ja bändin kokoontumista varten. Ylimääräisten tai ulkopuolisten henkilöiden läsnäolo on sallittua, jos se liittyy bänditoimintaan ja se ei ole toistuvaa/pysyvää toimintaa. Kaikki säännöt koskevat vierailijoita ja bändi on heistä vastuussa.
 13. Tilojen käyttäjien tulee raportoida nuoriso-ohjaajalle välittömästi, jos he huomaavat, että tiloissa on rikottu jotain tai tehty muuta ilkivaltaa tai rikottu näitä sääntöjä.