Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Nuorisotila Jomppa

Osoite: Lummetie 7, Somero

Tilalla on monenlaista somerolaisnuorille suunnattua toimintaa, ja he voivat myös itse järjestää nuorisotoimint yhdessä nuorisopalveluiden kanssa.


Aukioloajat

Maanantai

Nuorten ilta klo 15-20 (13-17-vuotiaat)


Tiistai

Kerhot klo 15-20
Bändikerho
Anime&manga
Adventurer's Guild (Dungeons&Dragons)


Keskiviikko

Nuorten ilta klo 14-17.30 (11-17-vuotiaat)
K18-nuokkari klo 18-21 (18-29-vuotiaat)


Torstai

Pienten avoin nuokkari klo 14-18  (10-12-vuotiaat, 4.-6. lk)


Perjantai

Nuorten ilta klo 15-21  (13-17-vuotiaat)


Nuorten illat ovat kaikille somerolaisille 13-17-vuotiaille nuorille avointa toimintaa. Illoissa pelaillaan pelejä, ollaan ja hengaillaan. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä mehua joka ilta. Illan aikana saa tulla ja mennä vapaasti. Tilalla toimii koulutettua henkilökuntaa. Edellytämme nuokkarikorttia.


Adventurers' Guild eli Seikkalijain Kilta. Killassa pelataan Dungeons & Dragons -pöytäroolipeliä (D&D). D&D on pöytäroolipeli, jossa rajana on vain pelaajien ja pelinvetäjän mielikuvitus sekä nopan silmäluku.

Kiinnostaako jokin toinen fantasia tai scifi-aiheinen lauta- tai pöytäroolipeli, keräilykorttipelit tai vaikkapa miniatyyrit? Niitäkin voi harrastaa osana killan toimintaa.

Pienten avoin nuokkari (10-12v.)

Niin kutsutuilla pienillä (10 vuotta täyttäneet) on mahdollisuus osallistua torstaisin avoimeen nuorisotilatoimintaan. Toiminnassa tutustutaan nuorisotilan sääntöihin, askarrellaan, pelataan lautapelejä, biljardia ja kokkaillaan. Osallistujat otetaan aktiivisesti mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmaa. Edellytämme nuokkarikorttia.